chiropractor - Michael sammy

sammy.jpg
 

Michael Sammy

  • Doctor of Chiropractic
  • Bachelor of Chiropractic Science
  • Master of Chiropractic

Michael Sammy rondde in 2004 de 5-jarige universitaire studie Chiropractie aan de Macquarie University in Sydney, Australië met succes af. Hij haalde zijn Bachelor of Chiropractic Science in 2002 en zijn Master of Chiropractic in 2004. Tijdens zijn studie was hij onderdeel van een team van chiropractoren die topsporters van drie universiteitstoernooien behandelde. Hierna verhuisde Michael naar Schotland en werkte vijf jaar als chiropractor in een praktijk net buiten Edinburgh. Hij verhuisde vervolgens naar Nederland en heeft toen 6 jaar gewerkt in diverse chiropractiepraktijken in Noord-Holland. 

Michael maakt gebruik van een holistische benadering van de gezondheidszorg en een breed scala aan technieken. Hij is opgeleid in de traditionele manipulatieve technieken, maar gebruikt ook de tonale techniek, Neuro-Impulse Protocol - NIP, met een niet-manipulatieve en extreem zachte benadering, die toch zeer effectieve resultaten boekt. De laatste jaren is Michael tevens getraind in de Advanced Biostructural Correction-techniek.  Deze techniek zorgt voor een zichtbaar betere houding en verbetert het lichaam structureel. 

Michael behandelt verschillende soorten mensen, van professionele atleten tot aan jonge baby's. Hij heeft een uitgebreide kennis van de sacro-occipitale techniek, evenals een grote belangstelling voor Kindergeneeskunde en Sport-chiropractie.  

Michael is sinds 2014 begonnen met zijn eigen praktijk en kijkt ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen met uw gezondheidsdoelen.